Logitech Swytch – notebook adapter videokonferencia-rendszerhez

A Logitech Swytch egy kábellel létesít összeköttetést a laptop és a tárgyalók konferenciakamerája és kijelzője között, köszönhetően az innovatív tervezésnek, mely maximális kompatibilitást és a DisplayLink® Plug-and Display technológiát foglal magában. Megkönnyítve ezzel a csapatoknak, hogy értekezletet tartsanak, előadjanak és bármilyen szolgáltatáson keresztül közvetítsenek.

Logitech swytch

A Logitech Swytch egy automatikus “kapcsoló”, amely BYOD képességekkel bővíti a video rendszerrel ellátott konferencia termeket, melyek külső USB AV perifériákat (mikrofon, hangszóró, kamera) és HDMI kijelző rendszereket tartalmaznak.  A BYOD (Bring Your Own Device) konferencia arra utal, hogy egy résztvevő laptopját használják a tárgyalóteremben. A BYOD lehetővé teszi a tárgyalóteremben telepített USB audiovizuális perifériák bármely együttműködési alkalmazással való használatát, amely fut egy felhasználó laptopján. Gyakorlatilag a Swytch lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy olyan video konferencia teremeket telepítsenek, amelyek alapértelmezés szerint a saját együttműködési rendszerét használja (pl. Zoom Rooms, Microsoft Teams Rooms vagy Google Meet), de lehetővé teszi a felhasználó laptopján futó bármely együttműködési alkalmazás használatát. A Logitech Swytch Windows, Mac és Chromebook laptopokkal is működik USB 3.0 csatlakozással.

A Swytch könnyedén üzembe helyezhető az USB-s konferenciakamerákkal felszerelt tárgyalókban. Egyszerűen csatlakoztassa a Swytch-központot a tárgyalótermi berendezéshez, és helyezze a keze ügyébe a Swytch-csatlakozót.

A Logitech Swytch csomag a következőket tartalmazza:

  • A Swytch csatlakozó (Y) kábel, amely USB-C és USB-A csatlakozást kínál a felhasználó laptopjához
  • A tárgyalóasztal alá telepített Swytch Extender, amely továbbítja a laptop adatait USB- és videojelek a Hub-hoz.
  • A Swytch Hub, amely a szoba elejére van telepítve, és a rendszer közlekedési rendőreként működik – figyeli, hogy csatlakoztatva van-e a Swytch
  • Különféle USB-kábelek, HDMI-kábelek és tápegységek

Logitech swytch
Logitech swytch
Logitech swytch
Logitech swytch

Kapcsolódó bejegyzések

AV és ÉLSPORT

AV és ÉLSPORT

Hogyan segíthetik a sportegyesületek munkáját az AV rendszerek? Az AV rendszerek számos módon segíthetik a sportegyesületek munkáját, a sportolói teljesítmény javítását azzal, hogy magasabb szintre emelik a felkészítést, színesítik az edzéseket, leegyszerűsítik az...