LED FAL

 

A LED fal egy LED technológiával ellátott maxi képernyő, amely több modulból áll és képes statikus kép vagy videó formátum reprodukálására, mintha egy nagy formátumú számítógép monitora lenne.

LED falak

A LED reklámtábla olyan egyedi igényekre szabható reklám és- tájékoztatótábla, amely elektronikus jeleket használ, így Ön napszaktól és időjárástól függetlenül elküldheti üzenetét célcsoportja számára. A LED reklámtábla gazdaságos és rugalmas hirdetőfelület, mivel a LED nemcsak széleskörűen használt technológia (pl.: a háztartásokban), hanem előre kiszámítható költséggel jár – az Ön tervei és elképzelési alapján.

A LED-es táblák talán legnagyobb előnye a hosszú élettartam és az alacsony energiafogyasztás.

 A táblák modulokból épülnek fel. A kis súlynak köszönhetően egyszerűen és gyorsan telepíthetőek, ezért az installációs munkák elvégzéséhez nem kell nagy erőket mozgósítani, hiszen pár ember 1-2 óra alatt könnyedén felszereli a táblát az előre elkészített tartószerkezetre. Minimális szervizigény jellemzi a berendezéseket, ám ha ennek ellenére kialszik egy dióda, a csere hátulról hamar elvégezhető, a fényforrások könnyen hozzáférhetőek.

A nagyméretű LEDfal kirakatba állítva vagy akár egy étterem, üzlet belső berendezésének részeként, külső homlokzatán is remekül érvényesül. Látványos megoldásaival, mozgó fényeivel magára irányítja a figyelmet, tökéletes reklámfelület.

A LED falat kifejezetten ajánljuk:

Sportesemények eredményeinek közvetítéséhez

Üzletek kirakatába, homlokzatára digitális plakátnak

Tárgyalókba, oktatótermekbe

Üzletekbe, éttermekbe image filmek, reklámok vetítéséhez

Nagyforgalmú kereszteződések, zebrák közelébe

Iroda- és parkolóházak homlokzatára reklámfelületként stb.

Beltéri LED falak

A beltéri LED fal egyre inkább elterjednek bevásárlóközpontokban, kirakatokban, gyógyszertárakban, klubokban, kocsmákban, bankokban, éttermekben, mozikban, színházakban, kikötőkben és repülőtereken is.
Háromszínű LED-ekből, az úgynevezett RGB-ből állnak, amelyek bármilyen típusú állókép vagy videó reprodukálására képesek.

Milyen jellemzőkkel kell rendelkeznie a beltéri LED falnak?

Az általunk forgalmazott LEDfalak sajátossága, hogy abszolút sokoldalúak. Beépíthetőek az üzlet berendezési tárgyaiba, sajátos formákat ölthetnek hogy kielégítsék az építészek és belsőépítészek tervét és kreativitását. A nagy fényerőnek és a kiváló kontrasztnak köszönhetően a LED-falak képesek közvetlen napfénnyel szemben is állni, ha a képernyőt az ablakba helyezik. Más termékeket viszont kifejezetten az emberek nagy beáramlásának támogatására terveztek. Megint mások képesek reprodukálni a képeket, ugyanakkor fenntartják az átlátszóságot, lehetővé téve a kilátást.
A beltéri LED-falak különlegessége, hogy nagyon nagy felbontásúak így nagyon közelről is nézhetőek, a pixelek közötti távolság tehát 1 mm alatt lehet (a legkeresettebb modellek azonban most 1,9 mm, 2,5 mm, 3,9 mm). Továbbá a modulok közötti csomópontok nem láthatók, így a nagy LED-es falsémák folyamatos képet mutatnak, látványos hatásokkal.

 

kültéri LED falak

A kültéri LED falak olyan különleges világító eszközök, amelyek a dinamikus kommunikáció innovatív és technológiai eszközeként egyre inkább terjednek a városokban. Háromszínű LED-ekből, az úgynevezett RGB-ből állnak, amelyek bármilyen típusú statikus vagy mozgókép reprodukálására képesek.
A kültéri LEDek láthatóak és működőképesek, bármilyen expozíciós és éghajlati viszonyok között is. A reprodukált képeket napfényben vagy sötétben, napközben akár erős közvetlen napfényben vagy éjszaka is tükröződés nélkül lehet megtekinteni. Rugalmasságuknak köszönhetően nagy méreteket lehet vele elérni, valamint egész épületeket lefedhetnek, beépíthetők egy állványba vagy akár oszlopra is felszerelhetők. Nagy távolságból jól láthatók, mind a hangmagasságnak vagy a pixeltávolságnak köszönhetően, ami most 2,6 mm lehet.
Ezek a funkciók lehetővé teszik a LED falak alkalmazhatóságát bármilyen típusú felhasználásra: a reklámtól a szórakozásig, a kommunikációtól az információig, jelentősen forradalmasítva a média világát.

videofal építés és üzemeltetés
videofal ledfal kioszk