Projektorszerviz

2011-ben létrehoztuk az első, kifejezetten projektorok javítására szakosodott szervizt.

Szerviz

Projektorszerviz

Vállalkozásunk gödöllői székhellyel működik, azonban a meghibásodott készülékeket nemcsak a környékről és Budapestről, hanem az ország egész területéről fogadjuk, futárszolgálat igénybevételével. Szervizünk műszakilag jól felszerelt, szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek.

A fentieknek megfelelően vállaljuk projektorok:

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Helyszíni hibafeltárását, javítását

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Helyszíni karbantartását

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Helyszíni izzócseréjét

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Javítást, karbantartást szervizünkben

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Üzemeltetést szerződéses formában

A projektorizzó webáruház

 

Leggyakrabban azonban az izzók cseréje miatt kell szakembert keresni. Az izzócsere házilag is kivitelezhető, de nagy körültekintést, szakértelmet, figyelmet, pontosságot és biztos kezet kíván! Ha lehet szervizünkkel végeztesse el ezt a feladatot, mert amennyiben projektorszervizünket választja, izzóvásárlás és csere esetén a karbantartást ajándékba adjuk Önnek!

Webáruház

Kalibrálás

Projektor Kalibrálás

Ahogy egy vásárlónk mondta, “egy új házimozi projektor képe annyira van a bekalibrált projektor képétől, mint a nagymama sofőr Michelisz Norbitól”. Teljesen igaza volt!

Ha az ember hazaállít élete házimozi projektorával, akkor elvárja, hogy az olyan minőségű képet vetítsen, mint amilyet az üzletben látott. Ez az esetek nagyon nagy részében sajnos nincs így. Elsősorban a gyártási folyamat végén az egyik teszt mérnök az, aki utoljára látta a készülékünket működni, mielőtt becsomagolták volna.

Ott egy alapbeállítást kap a projektor (+ az előre definiált üzemmódokat), ami közel sincs azon a szinten, amit mi otthon szeretnénk látni. Másodsorban a házimozi projektoroknak olyan – a földi halandók nagy részének – bonyolult menü és beállítási rendszere van, hogy az már szakemberért kiált.

A több százezer – esetenként millió – forintért vásárolt készülék megérdemli, hogy kalibrálással kihozzuk belőle a maximumot, amihez mi biztosítjuk a mérőműszert és a szoftvert!

hazimozi projektor kalibralas

Projektorizzókról

A projektor izzók típusai

A projektor izzók típusai

A projektor izzó használatára vonatkozó általános elvek egyszerűek. Kis elektromos kisülés/töltés nagyítva hoz létre magas intenzitású fényt. Elektromos kisülés egy természetes jelenség melyet a villámlás során találtak, ez az első fémhalogén lámpa megalkotásához...

bővebben
LCD-s és DLP-s projektorok izzóinak összehasonlítása

LCD-s és DLP-s projektorok izzóinak összehasonlítása

Projektorok működését tekintve már az izzók felépítésénél van az első nagy különbség. Az LCD-s projektorok parabola, a DLP-s projektorok elliptikus reflektort alkalmaznak.Az LCD projektorokban lévő izzók egy parabolatükör segítségével párhuzamos fénysugarakat...

bővebben
Röviden az általánosan elterjedt UHP izzókról

Röviden az általánosan elterjedt UHP izzókról

A projektorok közel 70 százalékában nagynyomású higanygőz töltésű izzók (UHP – Ultra High Pressure) vannak beépítve, amit a Philips fejlesztett ki. Akiknek valaha kellett izzót vásárolniuk, azok jól tudják, hogy készülékük izzója az egyik legdrágább alkatrész.Drágák,...

bővebben