Audiovizuális rendszerek

Ügyfeleink eredményességét elősegítve a vizuáltechnikai szolgáltatások teljes körét nyújtjuk, magas minőségben.

Függetlenszerviz

Ügyfeleink eredményességét elősegítve a vizuáltechnikai szolgáltatások teljes körét nyújtjuk, magas minőségben.

A független szó jelen esetben a márkafüggetlenségre utal, amely a cég kereskedelmi és szerviz részlegének is irányadó elve. Ahány ember, annyi féle ízlés. Mindenki más-más szempontok alapján választ gyártót, márkát magának.

Függetlenszerviz Hungária Kft. számára az ügyfél a legfontosabb, ezért igazodunk az igényeihez, legyen szó a legváltozatosabb összetételű vizuáltechnikai rendszerről, annak üzemeltetéséről, javításról. Mi (szinte) nem ismerük lehetetlent, felmerülő műszaki problémákra megkeressük a minden szempontból megfelelő megoldást.

Márka független

Igazodunk igényeihez

Projektre szabott megoldások

Minden szempontból megfelelő megoldás

Mi (szinte) nem ismerünk lehetetlent 🙂

VIDEÓ FALAK

A Függetlenszerviz Hungária Kft. rengeteg videofalat épít és üzemeltet a vállalati szegmenstől a rendezvényterületig. Kínálunk falméreteket bármilyen mérethez vagy helyhez. Videófalak, amelyek bármilyen környezetben működnek.

 

Területek, ahol a videófalak a leghasználatosabbak:

 • Irányító és felügyeleti központok
 • Kiskereskedelem
 • Élő események
 • Konferencia- és rendezvényterek
 • Oktatás
Bővebben
oktatástechnika

OKTATÁSTECHNIKA

Az oktatástechnikában egyre inkább teret hódít a vizuáltechnika több termékével, úgy mint az interaktív tábla, interaktív kijelzők, a legmodernebb LED képtechnológiát alkalmazó érintésérzékeny képernyők, feleltető- és szavazórendszernek, tanterem felügyeleti szoftverek.

VEZÉRLŐ RENDSZEREK

Az audiovizuális rendszer használhatósága és a végfelhasználói egyszerű kezelhetősége kulcsfontosságú minden integrált vezérlőrendszer számára. Cégünk olyan AV rendszereket tervez, amelyek hatékonyan vezérlik az összes AV-készüléket egy egyedi tervezésű felületről.

A vezérlőrendszerek tervezésekor fontos figyelembe venni:

 • Jövő kép orientáltság, személyre szabhatóság, egyszerűség
 • Intuitív tervezés és felhasználói igények beültetése
 • Csatlakozás, hálózaton keresztüli rendszer kezelés és felügyelet
av_ vezerlo eszkozok
audio vizualis_kijelzok

Megjelenítők

Egy síkképernyős megjelenítő kiváló választás a tárgyalótermekhez és kisebb csoportos együttműködési területekhez. Érintésfunkcióval a kijelző virtuálisan csatlakozhat egy hálózathoz, vagy a felületet interaktív oktatási eszközzé alakítja.

Kijelző választásakor vegye figyelembe:

 • A bemeneti források száma, azok tulajdonsága; csatlakoztathatóság és WiFi képesség
 • A képernyő mérete; a közönségnek a helyiség legtávolabbi pontjáról is el kell tudni olvasni az információkat
 • Érintőképernyő esetén, mennyi ember dolgozik együtt, azaz hány érintési pontot kezeljen a kijelző

AUDIO RENDSZEREK

Az audio rendszerek tervezése rengeteg tapasztalatot igényel, melyben figyelembe kell venni a térbeli jellemzőket, a hangszórók specifikációját és az egyes helyiségekhez szükséges akusztikai jelfeldolgozó eszközök jellemzőit.

Cégünk az alábbiakat veszi figyelembe az audiorendszer tervezésekor:

 • Élő beszéd, bejátszás vagy mindkettő
 • Jelfeldolgozás
 • Feszültség és teljesítmény számítások
Bővebben
videokonferencia terem tervezes kivitelezes

Videókonferencia

A videókonferencia a kommunikációs megoldások leggyorsabban fejlődő területe, ahol azon túl, hogy látjuk és halljuk a partnereinket még dokumentumok valós időben történő megtekintését és szerkesztését is magukban foglalják. Ezeket a dokumentumok, amelyek akár vezeték nélküli módon megoszthatók személyes eszközeinkről, elláthatjuk megjegyzésekkel. Személyes eszközeinken futó, például a WebEx vagy a Skype for Business, egyszerű és gyors csoportos kommunikációs felületet biztosít. A videókonferencia, mint kommunikációs megoldás, létezik egy helyszíni rendszerből, egy felhőalapú szolgáltatásból vagy a kettő hibridjéből.

TEREMFOGALALÓ RENDSZEREK

A mai üzleti környezetben a tárgyalótermekre nagy a kereslet. A rendelkezésre álló hely megkeresése és foglalása időigényes lehet.

A felhasználók a tárgyalók foglalásait a helyiség előtt lévő érintőképernyős panelról, a számítógépről vagy mobil eszközökről foglalhatnak helyet, melyek közvetlenül kapcsolódnak a népszerű nemtárkezelő szoftverekhez.
A felhasználók egy interfész segítségével megnézhetik a helyiségek rendelkezésre állását, foglalást végezhetnek és egy szabad tárgyalót jelölhetnek ki azon.

av_teremfoglalo rendszer
audio vizulális rendszer digital signage

Digital Signage

A nagy fényerősségű LCD és LED-kijelzők megbízható, 24/7 terhelhetőségű működést biztosítanak szinte minden esetben. A keskeny keret kialakításának köszönhetően, szinte egy képnek tekinthetjük az összeillesztett kijelzőket. Rendszereink tartalmaznak egy beépített médialejátszót és digitális hálózati elérést a távoli megfigyeléshez és frissítéshez.

Digitális feliratozó segítségével könnyen informálhatja környezetét, az egyetlen képernyőktől a videófalig, a csík kijelzőitől az érintőképernyőkig, kiváló digitális feliratozási megoldásokkal rendelkezünk bármilyen üzleti vállalkozás számára.