Videófal

A Függetlenszerviz Hungária Kft. rengeteg videofalat épít és üzemeltet a vállalati szegmenstől a rendezvényterületig. Kínálunk falméreteket bármilyen mérethez vagy helyhez. Videófalak, amelyek bármilyen környezetben működnek.

Videófalak

Ez a technológia használatos a leglátványosabb megjelenítési élmény megteremtésére. Nagy fényerejének köszönhetően a közönség figyelem felkeltése a fő cél. A kereskedelmi és reklám piacon, bizonyos méret felett LED-es videó falakat használnak. A LED-es kijelző panelek sok különálló LED-et tartalmaznak. Minden egyes LED egy pixel, melyek egymástól való távolsága teszi a fal képi felbontó képességét.

Videofal megoldásaink a piacon elérhető legjobb minőségűek. Különböző technológiákban (LCD, LED, LED-es hátsó vetítéses és RGB lézer hátsó vetítéses), különböző méretben és felbontásban kaphatók, portfóliónk mindig tartalmazza az alkalmazásának tökéletes megoldást. Dedikált videófal szoftver és számos professzionális szolgáltatás biztosítja, hogy a legtöbbet hozza ki a videofalból.

Területek, ahol a videófalak a leghasználatosabbak

Irányító és felügyeleti központok

Kiskereskedelem

Élő események

Konferencia- és rendezvényterek

Oktatás

videofal építés és üzemeltetés
videofal ledfal kioszk