Vezérlőrendszerek

Egy audiovizuális rendszer használhatóságát nagy mértékben megkönnyíti egy egyszerűen kezelhető integrált vezérlőrendszer. Cégünk az Extron amerikai gyártó vezérlőrendszereit használja megvalósított projektjeiben.

Az audiovizuális rendszer agya

Ha az audiovizuális rendszer agya a vezérlőközpont, akkor az AV eszközök a lábai és karjai. Egy AV rendszer képessége széles skálájú: kijelzők, projektorok, vetítővásznak, hangszórók, mikrofonok, video- és audiokonferencia berendezések, élő video- hírcsatornák (TV), streaming lejátszók és mind megannyi eszköz, melyeket a vezérlőrendszer összefog és biztosítja ezen eszközök zökkenőmentes együttes működését. Míg az AV rendszerek elemeinek összecsatlakoztatása és együtt való működése egyszerűbbé és észszerűbbé vált az utóbbi években -gyakran egyetlen eszköz képes több funkciót is ellátni, éppen ezért a vezérlőrendszerek összetettebbé váltak, melyek szoftvereit Extron programozóink tervezik. Az Extron kiemelt partnere vagyunk, ahol számos tanfolyamot elvégeztünk és erőfeszítéseinket meghatalmazott programozói és AV tervezői státusszal díjazták.

Kiemelt partnere vagyunk az Extron cégnek, ahol számos tanfolyamot elvégeztünk és díjazták az eddigi erőfeszítéseinket. Például, meghatalmazott programozói és AV tervezői státuszunk van.

Hivatalos extron partner magyarország

A vezérlőrendszerek tervezésekor fontos figyelembe venni:

Jövőkép orientáltság, személyre szabhatóság, egyszerűség

Intuitív tervezés és felhasználói igények beültetése

Csatlakozás, hálózaton keresztüli rendszer kezelés és felügyelet

av rendszerek kivitelzése tervezése