Tervezünk, fejlesztünk, telepítünk

Mi (szinte) nem ismerünk lehetetlent, felmerülő műszaki problémákra megkeressük a minden szempontból megfelelő megoldást.

Kiemelt

Extron partner

Büszkék vagyunk az eddig elért eredményeinkre, sok ügyfél és beszállító nagy megbecsüléssel tekint ránk. Kiemelt partnere vagyunk az Extron cégnek, ahol számos tanfolyamot elvégeztünk és meghatalmazott programozói és AV tervezői státusszal díjazták eddigi erősfeszítéseinket.

Hivatalos extron partner magyarország
független szerviz hungária kiemelt extron tervező

Karbantartott, javított projektor

Év tapasztalat

Installáció

Rólunk

Küldetésünk és hitvallásunk

Célunk, hogy a vállalatok fejlődését támogassuk a korszerű audiovizuális és irodatechnikai rendszerek kiépítésével, lépést tartva a legmodernebb piaci trendekkel és technológiai újításokkal.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mind a munkafolyamatokban, mind a végeredményben egy igényes produktumot nyújtsunk át az ügyfélnek.

Felmérjük az ügyfél igényeit, majd a visszavonulunk a tervezőasztalunkhoz, ezután látványterveken keresztül tesszük tapinthatóvá a rendszert, ami hatékonyabbá fogja tenni az irodai életet vagy a gyártási munkafolyamatokat.

Letisztult, egyszerű, modern és kényelmesen használható rendszereket építünk, könnyű üzemeltetéssel.

Partnereinkkel a kapcsolatunkat a hosszú távú együttműködés, a folyamatos support, rendelkezésreállás és együtt fejlődés jellemezi.

Újdonságok

Fertőtlenítő gépek

Cégünk elsősorban vizuáltechnikai területen működik, de nagyon fontosnak tartjuk a vírusok és baktériumok elleni küzdelmet, ezért felvettük a termékportfóliónkba az olasz gyártó, a “Manea Vending” termékeit.

Partnereink

Rólunk

Csapatunk

Juhász Tibor

Cégvezető

Tafferner Katalin

Irodavezető

Bagi Gergő

Tervező, installátor

Czindrity István

Installátor, beszerző

Lázár Péter

Tervező, installátor

Tafferner Bálint

Tervező, installátor

Válóczi Norbert

Tervező mérnök

ddp-et-icon|et-icon-phone|

Telefon

ddp-et-icon|et-icon-clock|

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
ddp-et-icon|et-icon-pin|

Címünk

2100 Gödöllő,
Pattantyús Ábrahám krt. 2.