Tapasztalja meg a valódi 4K HDR képek szépségét otthonában

A SONY VPL-VW290ES lehetővé teszi a legúabb tartalom teljes kihasználását lenyűgöző élessége és élénk színekkel, akár filmeket, sportot néz vagy játszik.

Dinamikus HDR javító

A Dynamic HDR Enchancer képkockaként dolgozza fel a HDR tartalmat, hogy lenyűgöző kontrasztot nyújtson, ami a világos jeleneteket világosabbá, a sötét jeleneteket pedig sötétebbé teszi a végső HDR élmény érdekében.
HDR módban a világos felületek fényerőnövelését a jelfeldolgozásnak, a sötét részek fényerőcsökkentését pedig a fényforrás leszabályozásának köszönhetjük. A későbbiekben majd a HDR kalibrálás során fog beigazolódni a Dynamic HDR Enhancer fontossága.

Szuper felbontású valóság létrehozása

A VPL-VW290ES minden kép minden képpontját elemzi, majd a filmgyártás évei alatt kifejlesztett mintázat-illesztési algoritmusokat alkalmazza, hogy fokozza az élességet a digitális képzaj növelése nélkül.

4K Motionflow

A Motionflow technológiánk kereteket ad hozzá az elmosódás csökkentéséhez, miközben megtartja a fényerőt, sima és tiszta mozgást biztosítva akár a sporthoz ideális 4K -ban is.

Határtalan képminőség : A VPL-VW890ES egyik legjelentősebb műszaki jellemzője, hogy ARC-F („All Range Crisp Focus”) lencsét tartalmaz, amely kimagaslóan egyenletes képminőséget biztosít a teljes vetítési képernyőn. Ez a lencse figyelemre méltóan kifinomult, összesen 18 üvegelemet tartalmaz 15 csoportba rendezve, amelyek lehetővé teszik, hogy rendkívüli pontossággal reprodukálja az SXRD tömbök 4 mikronos pixelei által generált jelet. Hasonlóképpen, optikája 6 rendkívül alacsony szórású (ED) elemet tartalmaz, amelyek úgy vannak elrendezve, hogy szabályozzák a diszperziót, és így garantálják a koherens fókuszt a teljes színspektrumon belül, még a képernyő legkülső szélein is.

Motoros lencse

A Sony VPL-VW290ES  kivetítő nagyon könnyen felszerelhetők a motoros zoomnak és az objektív vízszintes és függőleges elmozdításának köszönhetően (motorizált objektívváltás). Ez nagy szabadságot biztosít a felhasználónak a kivetítő helyiségben történő elhelyezéséhez.  Ezenkívül az elülső szellőzőnyílások és az oldalon integrált csatlakozók lehetővé teszik ezeknek a projektoroknak a helyiség hátsó részében lévő alkóvába történő beépítését.

Specifikációk

 • SXRD 4K technológia (0,74 ”x3 tömb – RVB)
 • Meghatározás: 4096 x 2160 képpont (x 3)
 • Motoros fókusz, zoom és objektívváltás
 • VPL-VW290ES lámpa: 280 W higany (6000 óra)
 • VPL-VW890ES lámpa: lézer (20 000 óra)
 • Fényerő: 1500 lm (VPL-VW290ES) / 2200 lm (VPL-VW890ES)
 • Képméret (átlós): 2,03–5,08 m (80–200 ”)
 • HDR10/HLG kompatibilis
 • 2 x HDMI 2.0 (4K 60 FPS, HDCP 2.2)

  Érdeklődés esetén keressen minket bizalommal:

  Kapcsolódó bejegyzések

  AV és ÉLSPORT

  AV és ÉLSPORT

  Hogyan segíthetik a sportegyesületek munkáját az AV rendszerek? Az AV rendszerek számos módon segíthetik a sportegyesületek munkáját, a sportolói teljesítmény javítását azzal, hogy magasabb szintre emelik a felkészítést, színesítik az edzéseket, leegyszerűsítik az...