Sportos látvány, csúcsra járatott hangzás!

Élvezze a gazdag, magával ragadó hangzást – fejhallgató nélkül. Miben rejlik a Bose Frames Tempo sportnapszemüveg varázsa? Nagy teljesítményű sportnapszemüveg forradalmi Bose Open Ear Audio™ kialakítással, így nemcsak a zenét, hanem a környezetében lévő hangokat is hallja edzés közben, ami semmihez sem fogható élményt nyújt. Az izzadság- és időjárásálló kialakítás a Men’s Health lelkes termékismertetőjének szavaival „egyenesen a szabadtérre termett”. Könnyű, aerodinamikus kialakítású nejlonkeretével és puha szilikon orrtámaszaival a Tempo valóban a kényelem és a teljesítmény jegyében készült. Lenyűgöző Bose-hangzás, és minden, amit csak elvárhat egy sportnapszemüvegtől.

Kényelmes, és biztonságos.

Nem lenne igazi sportnapszemüveg, ha nem maradna a helyén. Ennek érdekében terveztük meg a Bose Frames Tempo napszemüveget olyan kifinomult mérnöki munkával, amellyel elértük, hogy viselője a saját testéhez tartozónak érezze az egész terméket – a puha szilikon orrtámasztól a rugalmas szárakon át az egyedileg kialakított rugós zsanérokig, amelyek éppen elég szorosan fognak ahhoz, hogy megtartsák a szemüveget, de olyan gyengéd illeszkedést biztosítanak, hogy akár meg is feledkezhet róla. Hiszen a 15 kilométernél a futás örömét kell éreznie, és nem a napszemüveg jelenlétét.

Nincs semmi a fülében vagy a fülén

Ez a nagy különbség. A forradalmi Open Ear Audio™ élmény azt jelenti, hogy nem kell többé fülhallgatót viselnie, így érzékelheti a környezetének hangjait – a forgalmat, a gyalogosokat vagy bármi mást, amivel a szabadban történő edzés során találkozhat. Ha pedig komolyabb motivációra vágyik, csak tekerje fel a hangerőt. A speciális tervezésű Bose hangsugárzók, melyekből egyet-egyet építettettek be a mindkét oldalon a szár halánték felé eső végébe, minden más audio-napszemüvegnél nagyobb hangerőt és mélyebb hangzást biztosítanak a Bose Frames Tempo napszemüvegnek. Így szabadon áramolhatnak a zene hangjai és a felszabaduló endorfinok, még akkor is, amikor akár 40 km/órás sebességgel teker a süvítő ellenszélben.

A polikarbonát anyagú polarizált lencsék karc- és törésállók. A TR-90 nejlonkeret strapabíró és tartós. A különleges kialakítású, akusztikailag átlátszó háló pedig megóvja a nyílásokat a víztől és a szennyeződéstől.

 

Bose Music alkalmazás

A Bose Music alkalmazás segítségével hozzáférhet a Bose napszemüveg által kínált összes funkcióhoz. Új tippeket ismerhet meg, testre szabhatja a beállításokat, hozzáférhet az újonnan elérhető funkciókhoz, és hasznos ötleteket találhat a kezdéshez a beállítási útmutatóban, amely még a legmegfelelőbb illeszkedést biztosító orrtámasz kiválasztásához is segítséget nyújt.

 

Kapcsolódó bejegyzések

AV és ÉLSPORT

AV és ÉLSPORT

Hogyan segíthetik a sportegyesületek munkáját az AV rendszerek? Az AV rendszerek számos módon segíthetik a sportegyesületek munkáját, a sportolói teljesítmény javítását azzal, hogy magasabb szintre emelik a felkészítést, színesítik az edzéseket, leegyszerűsítik az...