Artome M10 – “all in one” konferencia eszköz

Az Artome M10 a következő generációs prezentációs megoldás, mivel beépített lézerprojektorral és csúcskategóriás hangrendszerrel érkezikAz Artome M10 alkalmas a tiszta kommunikációra mindenki számára a helységben és távolról.

Csökkenti a telepítés teljes költségét. Ez kiküszöböli az elektromos tervezés, kábelezés vagy telepítés szükségességét.
Az Artome megváltoztatja a munkavégzés és az építkezés módját az audiovizuális technológiával. Célja, hogy újfajta rugalmasságot hozzon a bemutató technológiai iparágba. Nemet mondd a hagyományos elektromos tervezésre és kábelezésre azáltal, hogy telepítésmentes megoldásokat hoz létre. Egyedileg gyártott intelligens bútorok időt és pénzt takarítanak meg az építésben. A termékeket könnyű használni, és egyszerűen áthelyezhetők másik terembe, helyszínre.

Ez a többfunkciós bútormegoldás bármilyen eszközzel csatlakoztatható, HDMI-kábellel vagy vezeték nélkül is. Ez a többfunkciós bútormegoldás lehetővé teszi a felhasználóbarát élményt az alapvető kezelőpanellel. Az Artome M10 egyszerű videokonferenciát tesz lehetővé integrált kamerával és két mikrofon csatlakoztatásával. A hangerő alkalmas nagyobb rendezvényekre, és az élmény, külső hangszórókkal bővíthető.

Kapcsolódó bejegyzések

Az 5 legjobb videokonferencia alkalmazás céges hívásokhoz

Az 5 legjobb videokonferencia alkalmazás céges hívásokhoz

Ma már szinte minden vállalatnál rendszeresek a videokonferencia hívások, legyen szó akár ügyfelekkel való kapcsolattartásról, vagy a munkatársak közötti megbeszélésekről. A piacon számos alkalmazás elérhető, amely alkalmas céges hívások lebonyolítására, viszont...

Konferenciaterem: béreljek, vagy sajátot rendezzek be?

Konferenciaterem: béreljek, vagy sajátot rendezzek be?

Egy profin felszerelt konferenciaterem rengeteg előnnyel jár és rendkívül jó szolgálatot tesz, akár online, akár személyes események rendezéséről legyen is szó. Gyakori kérdés azonban, hogy megéri-e saját konferenciatermet fenntartani, vagy a bérlés a megfelelő...