Tárgyaló komplexum újragondolása

Előzmény

A Balabit-Oneidentity 2020 tavaszán teljes felújításba kezdett az irodaházban, ez okból kifolyólag keresték meg a Függetlenszerviz Hungária Kft.-t is, egy négy teremből álló, összenyitható tárgyaló komplexum, AV rendszerének újra gondolása kapcsán. A tervek kigondolása és elfogadása után, júliusban megkezdtük a kivitelezést.

Célkitűzés

A cél az volt, hogy külön-külön szekcionálva és egyben is használható legyen mind a négy terem. Ebből adódóan kerüljön elhelyezésre egy-egy vezérelhető motoros vetítővászon az álmennyezetbe, ezeket vetítse egy-egy mennyezetre rögzített projektor, az optimális hangminőséget biztosítsa a kellő mennyiségű álmennyezeti hangszóró, vezetékes és vezeték nélküli rendszer elérés és ezeknek a kollektív kezelhetőségéért felelős fali érintő kijelzők. A rendszert vezérlő rack szekrény pedig, az esztétikum megőrzése okán, kerüljön a szomszédos szerver szobában elhelyezésre. Továbbá, igény volt még egy könnyen mozgatható, gurulós állványra felszerelt, interaktív kijelzőre is, hogy a későbbiekben esedékes oktatás gördülékenyen valósulhasson meg, bármelyik teremben.

Megvalósulás

Az installált rendszer megfelelő működését a professzionális Extron eszközök biztosítják, amiket a vevő kérésére egy külön szerver szobában helyeztünk el, az ezt a célt szolgáló rack szekrényben. A termenként elhelyezett fali érintőpanelek felhasználó barát kezelhetőséget nyújtanak az ügyfélnek, legyen szó a rendszer- ki/be kapcsolásáról, a bemeneti forrás kiválasztásáról, vagy akár a hangerő kezeléséről, egy tárgyalóban, vagy akár többen csoportosítva. A hangrendszer tervezése és kivitelezése közben körültekintően kellett eljárni, ugyanis minden teremben külön csatornára lettek bekötve a hangszórók. Itt a cél az akusztikai egymás melletti működés zavartalan működés biztosítása volt.

Beépített AV eszközök

  • AdeoScreen Inceel motoros vetítővásznak
  • Epson projektorok
  • C-touch interaktív kijelző
  • Barco ClickShare CSE200+ vezeték nélküli képernyő megosztó rendszer
  • Extron DTP CrossPoint 84 4K IPCP MA70 vezérlő processzor
  • Extron TLP Pro 1025M érintő kijelzők
  • Extron IPL Pro S6 processzor
  • Extron XPA U 1004C erősítő
  • Extron FF220T mennyezeti hangszórók
  • Audio-Technica ATW1322 System 10 PRO vezeték nélküli mikrofon rendszer
dxc technology
dxc technology av rendszer felujitasa
dxc technology
dxc technology av rendszer felujitasa
dxc technology
dxc technology av rendszer felujitasa
dxc technology av rendszer felujitasa

Kapcsolódó bejegyzések

AV és ÉLSPORT

AV és ÉLSPORT

Hogyan segíthetik a sportegyesületek munkáját az AV rendszerek? Az AV rendszerek számos módon segíthetik a sportegyesületek munkáját, a sportolói teljesítmény javítását azzal, hogy magasabb szintre emelik a felkészítést, színesítik az edzéseket, leegyszerűsítik az...