AV rendszer megújítása

Előzmény

A DXC Technology felújításba kezdett az év elején, és így lehetőség adódott az AV rendszer megújítására, három tárgyalónál is, amiket összenyithatunk. A tervezés és a tervek elfogadása után megkezdődött a kivitelezés is, amit a tervezéssel együtt a Függetlenszerviz Hungária Kft. végzett el.

Célkitűzés

A cél az volt, hogy a tárgyaló termekben korszerű eszközökkel, olyan modern AV hálózat kerüljön kiépítésre, mely egyszerűen, egy helyről vezérelhető, ami támogat minden operációs rendszert (IOS, Android, Windows), mindezt úgy, hogy a lehető legkevesebb kábel legyen szemelőt.

Megvalósulás

A telepített rendszer központja egy sínes rack-szekrényben helyezkedik el, mely kényelmes telepítést és utógondozást biztosít. A rendszer vezérléséről a falra szerelt iPad-ek gondoskodnak, amikkel minden teremben könnyedén vezérelhetjük az audiovizuális rendszert. Nagy előnye az új fejlesztésű vezérlő szoftvernek, hogy nem csak a kijelzőn lévő információk olvasásával és gombok nyomkodásával tudjuk működtetni a rendszert, hanem angol és magyar nyelvű beszéd asszisztens is segít eligazodni a rendszer működésében.

Beépített AV eszközök

  • AdeoScreen Elegance-TC Motoros vetítővászon
  • Extron IPCP Pro 350 AV kontroller
  • Extron DXP 84 HD 4K PLUS HDMI mátrix
  • Microsoft 4K USB/HDMI, WiDi, Miracast
  • Apple iPad tablet
  • Apple TV
dxc technology
dxc technology av rendszer felujitasa

Kapcsolódó bejegyzések

Az 5 legjobb videokonferencia alkalmazás céges hívásokhoz

Az 5 legjobb videokonferencia alkalmazás céges hívásokhoz

Ma már szinte minden vállalatnál rendszeresek a videokonferencia hívások, legyen szó akár ügyfelekkel való kapcsolattartásról, vagy a munkatársak közötti megbeszélésekről. A piacon számos alkalmazás elérhető, amely alkalmas céges hívások lebonyolítására, viszont...

Konferenciaterem: béreljek, vagy sajátot rendezzek be?

Konferenciaterem: béreljek, vagy sajátot rendezzek be?

Egy profin felszerelt konferenciaterem rengeteg előnnyel jár és rendkívül jó szolgálatot tesz, akár online, akár személyes események rendezéséről legyen is szó. Gyakori kérdés azonban, hogy megéri-e saját konferenciatermet fenntartani, vagy a bérlés a megfelelő...