Az LG Business Solutions, bemutatta új, átlátszó OLED kijelzőjét

LG átlátszó OLED kijelző

Az LG Business Solutions, bemutatta új, átlátszó OLED kijelzőjét, amelyet a legújabb érintő kijelzős megoldással láttak el. A modell 55 inch képátmérőjével, és P-Cap technológiájával, egy könnyen és gyorsan kezelhető érintő felületet kapunk, amelyen egyszerre akár 10 érintést is elvégezhetünk.
A mindig éles, magas kontrasztú, élénk színekben gazdag látványt az OLED technológia biztosítja a kijelzőben, amely, az applikációk függvényében, képes akár 400nit-es fényerőre és 150000:1 arányú kontrasztra is, úgy, hogy a legvékonyabb részeken a kijelző csupán 7 mm vastag.
Mindemellett rengeteg lehetőséget kínál a készülék a csatlakozásra, mint például HDMI, RS-232C, 3,5mm-es Jack csatlakozó, USB 2.0 és természetesen LAN és IR csatlakozást.

Kapcsolódó bejegyzések

Az 5 legjobb videokonferencia alkalmazás céges hívásokhoz

Az 5 legjobb videokonferencia alkalmazás céges hívásokhoz

Ma már szinte minden vállalatnál rendszeresek a videokonferencia hívások, legyen szó akár ügyfelekkel való kapcsolattartásról, vagy a munkatársak közötti megbeszélésekről. A piacon számos alkalmazás elérhető, amely alkalmas céges hívások lebonyolítására, viszont...

Konferenciaterem: béreljek, vagy sajátot rendezzek be?

Konferenciaterem: béreljek, vagy sajátot rendezzek be?

Egy profin felszerelt konferenciaterem rengeteg előnnyel jár és rendkívül jó szolgálatot tesz, akár online, akár személyes események rendezéséről legyen is szó. Gyakori kérdés azonban, hogy megéri-e saját konferenciatermet fenntartani, vagy a bérlés a megfelelő...