Az LG Business Solutions, bemutatta új, átlátszó OLED kijelzőjét

LG átlátszó OLED kijelző

Az LG Business Solutions, bemutatta új, átlátszó OLED kijelzőjét, amelyet a legújabb érintő kijelzős megoldással láttak el. A modell 55 inch képátmérőjével, és P-Cap technológiájával, egy könnyen és gyorsan kezelhető érintő felületet kapunk, amelyen egyszerre akár 10 érintést is elvégezhetünk.
A mindig éles, magas kontrasztú, élénk színekben gazdag látványt az OLED technológia biztosítja a kijelzőben, amely, az applikációk függvényében, képes akár 400nit-es fényerőre és 150000:1 arányú kontrasztra is, úgy, hogy a legvékonyabb részeken a kijelző csupán 7 mm vastag.
Mindemellett rengeteg lehetőséget kínál a készülék a csatlakozásra, mint például HDMI, RS-232C, 3,5mm-es Jack csatlakozó, USB 2.0 és természetesen LAN és IR csatlakozást.

Kapcsolódó bejegyzések

AV és ÉLSPORT

AV és ÉLSPORT

Hogyan segíthetik a sportegyesületek munkáját az AV rendszerek? Az AV rendszerek számos módon segíthetik a sportegyesületek munkáját, a sportolói teljesítmény javítását azzal, hogy magasabb szintre emelik a felkészítést, színesítik az edzéseket, leegyszerűsítik az...