Az epson kibővítette a lézerprojektor felhozatalát az új Powerlite modellekkel (250F, 750F, 800F)

Új Epson Powerlite modellekkel bővítette az Epson a lézerprojektor felhozatalát(250F, 750F, 800F), amik felszereltsége intelligens szoftvert, stabil csatlakozást és rugalmas installációt ígér, amikkel a legtöbb környezetben lenyűgözően éles és valósághű tartalmakat jeleníthetünk meg.
A projektorok 2000-től 5000 lumen-ig terjedő izzói és az Epson saját gyártmányú 3LCD-s lézer technológiájának ötvözete garantálják a színek azonos erősségét és a megfelelő fényerőt minden körülmény között, 1080p Full HD felbontásban.
20000 órányi, karbantartás mentes üzemidőt, emellett 360 fokban variálható felhelyezést és a projektorokhoz való csatlakozás teljes tárházát kínálja nekünk az Epson, mint például a HDBaseT és a Miracast.
A készülékek természetesen elérhetőek lesznek fekete színben is (255F,755F,805F), nem mellesleg elérhető lesz velük egy új tartalom kezelő program, amihez társul az „Epson Creative Content Projection˝ applikáció, amikkel könnyen hozzáférhetünk és rendezhetjük a vetíteni kívánt tartalmakat.

Kapcsolódó bejegyzések

Az 5 legjobb videokonferencia alkalmazás céges hívásokhoz

Az 5 legjobb videokonferencia alkalmazás céges hívásokhoz

Ma már szinte minden vállalatnál rendszeresek a videokonferencia hívások, legyen szó akár ügyfelekkel való kapcsolattartásról, vagy a munkatársak közötti megbeszélésekről. A piacon számos alkalmazás elérhető, amely alkalmas céges hívások lebonyolítására, viszont...

Konferenciaterem: béreljek, vagy sajátot rendezzek be?

Konferenciaterem: béreljek, vagy sajátot rendezzek be?

Egy profin felszerelt konferenciaterem rengeteg előnnyel jár és rendkívül jó szolgálatot tesz, akár online, akár személyes események rendezéséről legyen is szó. Gyakori kérdés azonban, hogy megéri-e saját konferenciatermet fenntartani, vagy a bérlés a megfelelő...