Digital Signage – Vizuális tartalommenedzsment

Szöveges és dinamikus (kép, film, hang) tartalmakat jelenít meg egy elektronikus képernyőn. Egy modern Digital Signage rendszer több médiaplatformot egyesít magába és az innovatív technológiák alkalmazásával magas hatékonyságú marketing eszköz. Az állandóan változó mozgóképek, információk, hang effektek marketing szempontból hasznosabbak, eredményesebbek, mivel sokkal figyelemfelkeltőbbek a hagyományos állóképnél, vagy az egyszerű, nyomtatott szövegnél. Használata intenzíven növekszik, mert egyszerű a kezelése, automatikusan indítható, hosszú élettartamú, nincs mozgó alkatrésze és költséghatékony. Valójában nem (csak) egy kézzel fogható tárgy, hanem egy hardver és egy szoftver együttese.

Több ágazat – a marketing, a broadcast videotechnika, az új online médiák, a vizuáltechnika – rendkívül hatékony eszköze.

Digital signage megoldások

Hatékonyságát annak köszönheti, hogy célzottan és ott fejti ki a hatását, ahol a közvetített marketingüzenet a célközönség által megvásárolható. A termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos üzeneteket modern, látványos, innovatív technológiák közvetítik. Biztosítja a nagyfokú szabadságot a szerkesztésben, lehetőséget ad a tartalomban az interaktív, online és adatbázis elemek elhelyezésére.

Egyszerű módon megjeleníthetők időjárás, valuta, RSS információk, átvehetők XML, ODBC adatok, grafikák, animációk és videók különböző méretű kijelzőkön. Külső forrásból beintegrálhatók input adatok, mint pl. ügyfélhívó, utastájékoztatás, azonnali megjelenítést igénylő információk, stb.

MINŐSÉG ÉS BIZTONSÁG

A rendszer a professzionálisnál magasabb szintet képviselő broadcast videó rendszerekkel kompatibilis, biztosítja a legjobb minőséget, és üzembiztos működést.

A digitális tartalommenedzsment egyszerű, általános, ami növeli a kompatibilitást, beleértve a modern megjelenítőket, videoszabványokat is. A tartalomfrissítés egyszerű, a frissítések a végpontokon további beavatkozás nélkül, azonnal megjelennek. A végpontok felügyelete központilag történik, ami a gazdaságos és hibamentes üzemeltetést segíti. A folyamatos gyártói support révén biztonságos az üzemeltetés. A fejlesztések minimális költséggel beépíthetők a rendszerbe, nincs a hosszadalmas, költséges és humán erőforrás igényes saját fejlesztési folyamat.

A DIGITAL SIGNAGE RENDSZER FELÉPÍTÉSE:

Központi vezérlésű, egyszerű UTP hálózaton üzemelő rendszer. A központi munkaállomás (Központi rendszer), amelyen a jóváhagyott, és importált forrásanyagokból készíthető el a megjelenítendő tartalom. Az kész tartalom elemei időzített és/vagy esemény vezérelt módon alakíthatók ki.

Az egyes végpontok (Fióki rendszer gépei) egyedileg azonosítottak. A hálózati forgalom koordinálását, a lejátszási listák kezelését, időzítését egy független munkaállomáson futó Network Manager végzi. Itt tároljuk az egyes gépek lejátszási paramétereit, itt történik a gépek tetszőleges csoportba foglalása (group-olás), felügyelete. Szintén itt történik a hálózati forgalom-optimalizálás is. A rendszer korlátlan végpont kezelésére képes

kijelző_digital signageA nagy fényerősségű LCD és LED-kijelzők megbízható, 24/7 terhelhetőségű működést biztosítanak szinte minden esetben. A keskeny keret kialakításának köszönhetően, szinte egy képnek tekinthetjük az összeillesztett kijelzőket. Rendszereink tartalmaznak egy beépített médialejátszót és digitális hálózati elérést a távoli megfigyeléshez és frissítéshez. Felhasználásuk és megjelenésük szempontjából a digital signage megoldás a legegyszerűbb egyképernyős rendszertől a több képernyős megjelenítőig, összetettebb és változatosabb lehetőséget biztosít. A különféle képernyők ugyanazt vagy alternatív tartalmat jeleníthetnek meg, így a küldőnek rengeteg lehetősége van az adatok megjelenítésére.

Digitális feliratozó segítségével könnyen informálhatja környezetét, az egy képernyőről a videófalig, a csík kijelzőtől az érintőképernyőkig, kiváló digitális feliratozási megoldásokkal rendelkezünk bármilyen üzleti vállalkozás számára. A digitális feliratok egy központilag vezérelt, könnyen frissíthető, hatékony információs csatornát jelentenek.

Kereskedelmi üzletekben, éttermekben, gyárakban, tárgyaló termi övezetekben, kórházakban, bankokban vagy csak egy átlagos irodahelyiségben a digital signage egyértelmű és következetes üzenetet nyújt, amely a látogatók, személyzet, dolgozók irányítását és tájékoztatását szolgálja.

Digital Signage rendszerek tervezésével, kivetelezésével keressen bizalommal az alábbi oldalon vagy telefonon!

Kapcsolódó bejegyzések

AV és ÉLSPORT

AV és ÉLSPORT

Hogyan segíthetik a sportegyesületek munkáját az AV rendszerek? Az AV rendszerek számos módon segíthetik a sportegyesületek munkáját, a sportolói teljesítmény javítását azzal, hogy magasabb szintre emelik a felkészítést, színesítik az edzéseket, leegyszerűsítik az...