Ugrás a tartalomra
+36 20 529 3936 | info@fusze.hu

Videókonferencia

A videókonferencia a kommunikációs megoldások leggyorsabban fejlődő területe, ahol azon túl, hogy látjuk és halljuk a partnereinket még dokumentumok valós időben történő megtekintését és szerkesztését is magukban foglalják. Ezeket a dokumentumok, amelyek akár vezeték nélküli módon megoszthatók személyes eszközeinkről, elláthatjuk megjegyzésekkel. Személyes eszközeinken futó, például a WebEx vagy a Skype for Business, egyszerű és gyors csoportos kommunikációs felületet biztosít. A videókonferencia, mint kommunikációs megoldás, létezik egy helyszíni rendszerből, egy felhőalapú szolgáltatásból vagy a kettő hibridjéből.

További információ

Megbízhatóság: Időjárástól, utazás miatti késéstől vagy más egyéb előre nem látható okoktól függetlenül megtartható a találkozó. Bárhol és bármikor kapcsolatot teremthet egy videókonferencia rendszeren keresztül partnereivel.

Hatékonyság: Legyen két helyen egyszerre. Találkozzon több emberrel, különböző kontinenseken néhány perc alatt. Nem kell várni, hogy az emberek a föld négy sarkából elutazzanak, hogy eredményes találkozót tartsanak. Legyünk őszinték: sok utazás fárasztó, a videókonferencia ülés sokkal kényelmesebb.

Pénzt takaríthat meg: Repülőjegyek, parkolási díjak, szállodai költségek, étkezés, autókölcsönzés / taxiköltségek… szorozva az utazók- és a havi alkalmak számával.

Szigorúbb biztonság: őrizze meg üzleti titkait, az irodán kívül kevesebb kíváncsi fül.

Termelékenység növelés: A fenti okok összesítése azt jelenti, hogy kevesebb időt vesztegetnek az úton oda és vissza és több időt tölt a munka elvégzése.

A Függetlenszerviz Hungária Kft. regisztrált viszonteladói partnere a Poly, Cisco, Aver és Panasonic cégeknek.