Ugrás a tartalomra
+36 20 529 3936 | info@fusze.hu

P R O J E K T O R S Z E R V I Z

Cégünk megtalálta azt a területet, amely a hazai szerviz szolgáltatások területén még „gyerekcipőben jár". 

Nevezetesen a projektorok szervizelését. Vállalkozásunkat azért bővítettük a projektorok szervizelésével, mivel az utóbbi néhány évben megugrott a projektorok eladási száma, mind a cégek, mind a magánszemélyek között, de a megfelelő szervizháttér néhol csak akadozottan, hosszas várakozási idővel történik. Itthon az első olyan szervizt hoztuk létre, amely márkafüggetlenül javítja a meghibásodott projektorokat.

    Koszos projektor       Koszos projektor optika

Spóroljon a pénzével! Nem muszáj kicserélnie a projektort, csak egy tiszta, jól működőre van szüksége!

Vállalkozásunk gödöllői székhellyel működik, azonban a meghibásodott készülékeket nemcsak a környékről és Budapestről, hanem az ország egész területéről fogadjuk, futárszolgálat igénybevételével. Szervizünk műszakilag jól felszerelt, szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek.

A fentieknek megfelelően vállaljuk projektorok:

 • helyszíni hibafeltárását, javítását
   
 • helyszíni karbantartását
   
 • helyszíni izzócseréjét
   
 • javítást, karbantartást szervizünkben
   
 • üzemeltetést szerződéses formában

A projektorizzó webáruházunkhoz - projektorizzo.hu - kapcsolódó szolgáltatásaink: Mint minden műszaki eszköz, így a projektorok is időnként karbantartást igényelnek. Erre azért van szükség, mert használata során a projektor elkoszolódik. A ventilátor által beszívott por rárakódik a szűrőkre, így a projektorizzó nem kap elegendő hűtést, mely idő előtti elhasználódáshoz vezethet. Ha tehetjük, 80 – 100 üzemóránként tisztíttassuk ki projektorunkat! (Ez nem jár különösebb szétszereléssel, csak a szűrők és a ventilátorok tisztításával, amit a helyszínen is elvégzünk.) Leggyakrabban azonban az izzók cseréje miatt kell szakembert keresni. Az izzócsere házilag is kivitelezhető, de nagy körültekintést, szakértelmet, figyelmet, pontosságot és biztos kezet kíván! Ha lehet szervizünkkel végeztesse el ezt a feladatot, mert amennyiben projektorszervizünket választja, izzóvásárlás és csere csere esetén a karbantartást ajándékba adjuk Önnek!

Ha karbantartatná vagy javíttatná projektorát, keressen fel bennünket: A J Á N L A T K É R É S