Ugrás a tartalomra
+36 20 529 3936 | info@fusze.hu

Digital Signage

A nagy fényerősségű LCD és LED-kijelzők megbízható, 24/7 terhelhetőségű működést biztosítanak szinte minden esetben. A keskeny keret kialakításának köszönhetően, szinte egy képnek tekinthetjük az összeillesztett kijelzőket. Rendszereink tartalmaznak egy beépített médialejátszót és digitális hálózati elérést a távoli megfigyeléshez és frissítéshez.

Digitális feliratozó segítségével könnyen informálhatja környezetét, az egyetlen képernyőktől a videófalig, a csík kijelzőitől az érintőképernyőkig, kiváló digitális feliratozási megoldásokkal rendelkezünk bármilyen üzleti vállalkozás számára.

További információ

  • A digitális feliratok egy központilag vezérelt, könnyen frissíthető, hatékony információs csatorna.
  • Felhasználásuk és megjelenésük szempontjából a digital signage megoldás a legegyszerűbb egyképernyős rendszertől a több képernyős megjelenítőig, összetettebb és változatosabb lehetőséget biztosít. A különféle képernyők ugyanazt vagy alternatív tartalmat jeleníthetik meg, így a küldőnek rengeteg lehetősége van az adatok megjelenítésére.
  • Kereskedelmi üzletekben, éttermekben, gyárakban, tárgyaló termi övezetekben, kórházakban, bankokban vagy csak egy átlagos irodahelyiségben a digital signage egyértelmű és következetes üzenetet nyújt, amelyek a látogatók, személyzet, dolgozók irányítását és tájékoztatását szolgálja.