Ugrás a tartalomra
+36 20 529 3936 | info@fusze.hu

Vetítő rendszerek

A prezentáció vagy előadás kulcsa a tartalom, a videó és a vizuális információk hatékony megjelenítése.

A prezentáció helyének megtervezésénél fontos szempontok a következők:

 • Bemeneti források és csatlakoztathatóság
 • Fényviszonyok figyelembevétele
 • Szükséges natív képfelbontás

További információk

 • Cégünk számos olyan vizuális és képfeldolgozó megoldást ajánl, amelyek képessé teszi a felhasználókat kreativitási megoldásaik maximalizálására
 • Ha a vetítőt nagy és jól megvilágított helyiségben szeretnék használni, akkor elengedhetetlen, a helyszíni felmérés, mely tartalmazza a fénymérést. Ezzel pontosan meghatározható a megfelelő projektor kiválasztása.
 • A natív felbontás arra az értékre utal, amely torzítás mentesen megjeleníthető a vetítővásznon. Ez a másik legfontosabb érték a projektor választásánál!

Vezérlő rendszerek

Az audiovizuális rendszer használhatósága és a végfelhasználói egyszerű kezelhetősége kulcsfontosságú minden integrált vezérlőrendszer számára. Cégünk olyan AV rendszereket tervez, amelyek hatékonyan vezérlik az összes AV-készüléket egy egyedi tervezésű felületről.

A vezérlőrendszerek tervezésekor fontos figyelembe venni:

 • Jövő kép orientáltság, személyre szabhatóság, egyszerűség
 • Intuitív tervezés és felhasználói igények beültetése
 • Csatlakozás, hálózaton keresztüli rendszer kezelés és felügyelet

További információk

 • Ha az audiovizuális rendszer agya a vezérlő központ, akkor az AV eszközök a lábai és karjai.
 • Egy AV rendszer képessége széles skálájú: kijelzők, projektorok, vetítővásznak, hangszórók, mikrofonok, video- és audiokonferencia berendezések, élő video- hírcsatornák (TV), streaming lejátszók és mind megannyi eszköz, melyeket a vezérlőrendszer összefog és biztosítja ezen eszközök zökkenőmentes együttes működését.
 • Míg az AV rendszerek elemeinek összecsatlakoztatása és együtt való működése egyszerűbbé és észszerűbbé vált az utóbbi években, gyakran egyetlen eszköz képes több funkciót is ellátni, tehát a vezérlőrendszerek kifinomultabbá és összetettebbé váltak. Ezért sokkal fontosabb, hogy ezeken az eszközökön lévő szoftvereket hiteles programozók tervezzék és készítsék. Cégünk rendelkezik ilyen programozókkal!

Kijelzők, képernyők

Egy síkképernyős megjelenítő kiváló választás a tárgyalótermekhez és kisebb csoportos együttműködési területekhez. Érintésfunkcióval a kijelző virtuálisan csatlakozhat egy hálózathoz, vagy a felületet interaktív oktatási eszközzé alakítja.

Kijelző választásakor vegye figyelembe:

 • A bemeneti források száma, azok tulajdonsága; csatlakoztathatóság és WiFi képesség
 • A képernyő mérete; a közönségnek a helyiség legtávolabbi pontjáról is el kell tudni olvasni az információkat
 • Érintőképernyő esetén, mennyi ember dolgozik együtt, azaz hány érintési pontot kezeljen a kijelző

További információk

 • A legjobb képminőség és a kivételes tartósság mellett a DIGITAL SIGNAGE (digitális tartalom szolgáltatás) funkció és az érintőképernyős kijelzők emelik az élményt
 • Lehengerlő vizuális élményt nyújt egy nagy méretű kijelző
 • Az egyedi követelmények miatt, cégünk büszke arra, hogy megannyi ügyfélnek megvalósítottuk vizuális álmait

Audió rendszerek

Az audiorendszerek tervezése rengeteg tapasztalatot igényel, melyben figyelembe kell venni a térbeli jellemzőket, a hangszórók specifikációját és az egyes helyiségekhez szükséges akusztikai jelfeldolgozó eszközök jellemzőit.

Cégünk az alábbiakat veszi figyelembe az audiorendszer tervezésekor:

 • Élő beszéd, bejátszás vagy mindkettő
 • Jelfeldolgozás
 • Feszültség és teljesítmény számítások

További információ

Ha egy minőségi, innovatív audió rendszer megvalósítást tervezi, cégünk képes a legjobb megoldás szállítására ügyfeleink számára, teljes integrációt és egyedi audió alkalmazásokat nyújtva. Rendszertervezés és telepítés, zökkenőmentesen és egyszerűen, új kreatív lehetőségeket kínálva a különféle igényekhez. Catchbox, mint az egyik leginnovatívabb csapat mozgató eszköz.

Videókonferencia

A videókonferencia a kommunikációs megoldások leggyorsabban fejlődő területe, ahol azon túl, hogy látjuk és halljuk a partnereinket még dokumentumok valós időben történő megtekintését és szerkesztését is magukban foglalják. Ezeket a dokumentumok, amelyek akár vezeték nélküli módon megoszthatók személyes eszközeinkről, elláthatjuk megjegyzésekkel. Személyes eszközeinken futó, például a WebEx vagy a Skype for Business, egyszerű és gyors csoportos kommunikációs felületet biztosít. A videókonferencia, mint kommunikációs megoldás, létezik egy helyszíni rendszerből, egy felhőalapú szolgáltatásból vagy a kettő hibridjéből.

További információ

Megbízhatóság: Időjárástól, utazás miatti késéstől vagy más egyéb előre nem látható okoktól függetlenül megtartható a találkozó. Bárhol és bármikor kapcsolatot teremthet egy videókonferencia rendszeren keresztül partnereivel.

Hatékonyság: Legyen két helyen egyszerre. Találkozzon több emberrel, különböző kontinenseken néhány perc alatt. Nem kell várni, hogy az emberek a föld négy sarkából elutazzanak, hogy eredményes találkozót tartsanak. Legyünk őszinték: sok utazás fárasztó, a videókonferencia ülés sokkal kényelmesebb.

Pénzt takaríthat meg: Repülőjegyek, parkolási díjak, szállodai költségek, étkezés, autókölcsönzés / taxiköltségek… szorozva az utazók- és a havi alkalmak számával.

Szigorúbb biztonság: őrizze meg üzleti titkait, az irodán kívül kevesebb kíváncsi fül.

Termelékenység növelés: A fenti okok összesítése azt jelenti, hogy kevesebb időt vesztegetnek az úton oda és vissza és több időt tölt a munka elvégzése.

A Függetlenszerviz Hungária Kft. regisztrált viszonteladói partnere a Poly, Cisco, Aver és Panasonic cégeknek.

Teremfoglaló rendszerek

A mai üzleti környezetben a tárgyalótermekre nagy a kereslet. A rendelkezésre álló hely megkeresése és foglalása időigényes lehet.

A felhasználók a tárgyalók foglalásait a helyiség előtt lévő érintőképernyős panelról, a számítógépről vagy mobil eszközökről foglalhatnak helyet, melyek közvetlenül kapcsolódnak a népszerű nemtárkezelő szoftverekhez.

 

A felhasználók egy interfész segítségével megnézhetik a helyiségek rendelkezésre állását, foglalást végezhetnek és egy szabad tárgyalót jelölhetnek ki azon.

További információ

A teremfoglaló rendszerek az összes tevékenységi és felhasználói adatot titkosítottan kezel. Ezenkívül a hardver, az alkalmazás és a hálózat is védett, így bízhat a rendszer és az adatok integritásában.

 • Titkosított kommunikáció az ökoszisztéma egész területén
 • Biztonságos panelkonfigurációk és az erőforrás-naptárakhoz való hozzáférés
 • Minden panel külön kapcsolatot tart fenn - a naptárkiszolgálón keresztül - az egyes helyiségekhez hozzárendelt naptár kezelő eszközzel

Digital Signage

A nagy fényerősségű LCD és LED-kijelzők megbízható, 24/7 terhelhetőségű működést biztosítanak szinte minden esetben. A keskeny keret kialakításának köszönhetően, szinte egy képnek tekinthetjük az összeillesztett kijelzőket. Rendszereink tartalmaznak egy beépített médialejátszót és digitális hálózati elérést a távoli megfigyeléshez és frissítéshez.

Digitális feliratozó segítségével könnyen informálhatja környezetét, az egyetlen képernyőktől a videófalig, a csík kijelzőitől az érintőképernyőkig, kiváló digitális feliratozási megoldásokkal rendelkezünk bármilyen üzleti vállalkozás számára.

További információ

 • A digitális feliratok egy központilag vezérelt, könnyen frissíthető, hatékony információs csatorna.
 • Felhasználásuk és megjelenésük szempontjából a digital signage megoldás a legegyszerűbb egyképernyős rendszertől a több képernyős megjelenítőig, összetettebb és változatosabb lehetőséget biztosít. A különféle képernyők ugyanazt vagy alternatív tartalmat jeleníthetik meg, így a küldőnek rengeteg lehetősége van az adatok megjelenítésére.
 • Kereskedelmi üzletekben, éttermekben, gyárakban, tárgyaló termi övezetekben, kórházakban, bankokban vagy csak egy átlagos irodahelyiségben a digital signage egyértelmű és következetes üzenetet nyújt, amelyek a látogatók, személyzet, dolgozók irányítását és tájékoztatását szolgálja.

Videó falak

A Függetlenszerviz Hungária Kft. rengeteg videofal épít és üzemeltet a vállalati szegmenstől a rendezvényterületig. Kínálunk falméreteket bármilyen mérethez vagy helyhez. Videófalak, amelyek bármilyen környezetben működnek.

Területek, ahol a videófalak a leghasználatosabbak:

 • Irányító és felügyeleti központok
 • Kiskereskedelem
 • Élő események
 • Konferencia- és rendezvényterek
 • Oktatás

További információ

Ez a technológia használatos a leglátványosabb megjelenítési élmény megteremtésére. Nagy fényerejének köszönhetően a közönség figyelem felkeltése a fő cél. A kereskedelmi és reklám piacon, bizonyos méret felett LED-es videó falakat használnak. A LED-es kijelző panelek sok különálló LED-et tartalmaz. Minden egyes LED egy pixel, mely egymástól való távolsága teszi a fal képi felbontó képességét.

Videofal megoldásaink a piacon elérhető legjobb minőségűek. Különböző technológiákban (LCD, LED, LED-es hátsó vetítéses és RGB lézer hátsó vetítéses), különböző méretben és felbontásban kapható, portfóliónk mindig tartalmazza az alkalmazásának tökéletes megoldását. Dedikált videófal szoftver és számos professzionális szolgáltatás biztosítja, hogy a legtöbbet hozza ki a videofalból.