Ugrás a tartalomra
+36 20 529 3936 | info@fusze.hu
Konferencia terem
Extron01
Dia03
Dia 4
Házimozi
házimozi
legyen otthon is mozi

A U D I O V I Z U Á L I S          S Z O L G Á L T A T Á S O K


T E R V E Z Ü N K         F E J L E S Z T Ü N K          T E L E P Í T Ü N K

Partnereink

Küldetésünk és hitvallásunk

 

Küldetésünk, hogy ügyfeleink eredményességét elősegítve a vizuáltechnikai szolgáltatások teljes körét nyújtsuk, magas minőségben.

Már a cégnév választásnál is törekedtünk arra, hogy küldetésünket a választott név is a lehető legjobban kifejezze. A független szó jelen esetben a márkafüggetlenségre utal, amely a cég kereskedelmi és szerviz részlegének is irányadó elve. Ahány ember, annyi féle ízlés. Mindenki más-más szempontok alapján választ gyártót, márkát magának.

Mivel a Függetlenszerviz Hungária Kft. számára az ügyfél a legfontosabb, ezért igazodunk az igényeihez, legyen szó a legváltozatosabb összetételű vizuáltechnikai rendszerről, annak üzemeltetéséről, javításról. Mi (szinte) nem ismerük lehetetlent, felmerülő műszaki problémákra megkeressük a minden szempontból megfelelő megoldást.

Továbbá büszkék vagyunk az eddig elért eredményeinkre, sok ügyfél és beszállító nagy megbecsüléssel tekint ránk. Kiemelt partnere vagyunk az Extron cégnek, akiknél rengeteg tanfolyamot elvégeztünk és díjazták az eddigi erőfeszítéseinket. Például, meghatalmazott programozói és AV tervezői státuszunk van.

Extron programozó

Szőke-Tafferner Katalin

Tafferner Katalin

Irodavezető

Bagi Gergely

Bagi Gergő

Tervező, installátor

Tafferner Bálint

Tafferner Bálint

Tervező, installátor

Czindrity István

Czindrity István

Installátor, beszerző

Válóczi Norbert

Válóczi Norbert

Tervező mérnök

Juhász Tibor

Juhász Tibor

Cégvezető

Online hibajelentés

Töltse ki hibajelentő űrlapunkat, szakemberünk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat

Ha ajánlatot szeretne kérni, vagy vizuáltechnikai tanácsra lenne szüksége, akkor küldje el üzenetét a kapcsolatűrlap segítségével.