Extron Cable Cubby asztali fiókja

október 15, 2020
Audiovizuális rendszerek tervezése, kivitelezés, üzemeltetése Tervezünk, fejlesztünk, telepítünk Ügyfeleink eredményességét elősegítve a vizuáltechnikai szolgáltatások teljes körét nyújtjuk, magas minőségben.

Egyszerű és gyors csatlakoztatás AV rendszerhez és az USB töltőhöz az asztal lapja alatt

Az Extron Cable Cubby asztali fiókja egyszerű és gyors csatlakoztatást kínál az AV rendszerhez és az USB töltőhöz az asztal lapja alatt. Könnyedén átrendezhetőek a csatlakozó portok és a hozzájuk tartozó kábelek, mindemellett tárolhatunk benne billentyűzetet, egeret, távirányító, stb. A portok, amikből egyszerre 6-ot lehet elhelyezni tetszőleges sorrendben , a fiók hátsó falán találhatóak. A kábeleket gond nélkül el lehet vezetni a kialakított elvezető segítségével. A fiók fekete színben elérhető, aminek az elejét, a gyártó által biztosított illesztési lehetőséggel, furnér lappal tetszőleges színűre lehet variálni.

Teljes cikkért kattintson ide

Digital Signage – Vizuális tartalommenedzsment

Szöveges és dinamikus (kép, film, hang) tartalmakat jelenít meg egy elektronikus képernyőn. Egy modern Digital Signage rendszer több médiaplatformot egyesít magába és az innovatív technológiák alkalmazásával magas hatékonyságú marketing eszköz.

AVer 4K kamera beépített világítással

Az AVer piacra dobta Cam130 4K cameráját, amely egy virtuális kommunikációra tervezett beépített mikrofonnal ellátott USB konferencia kamera.A Cam130, az AVer első kamerarendszere, amely beépített világítást tartalmaz, egyirányú...