Az epson kibővítette a lézerprojektor felhozatalát az új Powerlite modellekkel (250F, 750F, 800F)

október 15, 2020
Audiovizuális rendszerek tervezése, kivitelezés, üzemeltetése Tervezünk, fejlesztünk, telepítünk Ügyfeleink eredményességét elősegítve a vizuáltechnikai szolgáltatások teljes körét nyújtjuk, magas minőségben.
Új Epson Powerlite modellekkel bővítette az Epson a lézerprojektor felhozatalát(250F, 750F, 800F), amik felszereltsége intelligens szoftvert, stabil csatlakozást és rugalmas installációt ígér, amikkel a legtöbb környezetben lenyűgözően éles és valósághű tartalmakat jeleníthetünk meg.
A projektorok 2000-től 5000 lumen-ig terjedő izzói és az Epson saját gyártmányú 3LCD-s lézer technológiájának ötvözete garantálják a színek azonos erősségét és a megfelelő fényerőt minden körülmény között, 1080p Full HD felbontásban.
20000 órányi, karbantartás mentes üzemidőt, emellett 360 fokban variálható felhelyezést és a projektorokhoz való csatlakozás teljes tárházát kínálja nekünk az Epson, mint például a HDBaseT és a Miracast.
A készülékek természetesen elérhetőek lesznek fekete színben is (255F,755F,805F), nem mellesleg elérhető lesz velük egy új tartalom kezelő program, amihez társul az „Epson Creative Content Projection˝ applikáció, amikkel könnyen hozzáférhetünk és rendezhetjük a vetíteni kívánt tartalmakat.

A projektor izzók típusai

A projektor izzó használatára vonatkozó általános elvek egyszerűek. Kis elektromos kisülés/töltés nagyítva hoz létre magas intenzitású fényt. Elektromos kisülés egy természetes jelenség melyet a villámlás során találtak, ez az első fémhalogén lámpa megalkotásához...

LCD-s és DLP-s projektorok izzóinak összehasonlítása

Projektorok működését tekintve már az izzók felépítésénél van az első nagy különbség. Az LCD-s projektorok parabola, a DLP-s projektorok elliptikus reflektort alkalmaznak.Az LCD projektorokban lévő izzók egy parabolatükör segítségével párhuzamos fénysugarakat...