Az epson kibővítette a lézerprojektor felhozatalát az új Powerlite modellekkel (250F, 750F, 800F)

október 15, 2020
Audiovizuális rendszerek tervezése, kivitelezés, üzemeltetése Tervezünk, fejlesztünk, telepítünk Ügyfeleink eredményességét elősegítve a vizuáltechnikai szolgáltatások teljes körét nyújtjuk, magas minőségben.
Új Epson Powerlite modellekkel bővítette az Epson a lézerprojektor felhozatalát(250F, 750F, 800F), amik felszereltsége intelligens szoftvert, stabil csatlakozást és rugalmas installációt ígér, amikkel a legtöbb környezetben lenyűgözően éles és valósághű tartalmakat jeleníthetünk meg.
A projektorok 2000-től 5000 lumen-ig terjedő izzói és az Epson saját gyártmányú 3LCD-s lézer technológiájának ötvözete garantálják a színek azonos erősségét és a megfelelő fényerőt minden körülmény között, 1080p Full HD felbontásban.
20000 órányi, karbantartás mentes üzemidőt, emellett 360 fokban variálható felhelyezést és a projektorokhoz való csatlakozás teljes tárházát kínálja nekünk az Epson, mint például a HDBaseT és a Miracast.
A készülékek természetesen elérhetőek lesznek fekete színben is (255F,755F,805F), nem mellesleg elérhető lesz velük egy új tartalom kezelő program, amihez társul az „Epson Creative Content Projection˝ applikáció, amikkel könnyen hozzáférhetünk és rendezhetjük a vetíteni kívánt tartalmakat.

DTEN ME – személyes együttműködési eszköz

A Zoom a DTEN gyártóval együttműködve piacra dobta az első Zoom for Home eszközt, amely három beépített kamerával és nyolc mikrofonnal ellátott érintőképernyőt kínál. Tapasztalja meg a valódi együttműködés erejét kisebb, személyes munkaterületeken a DTEN ME 27″...

DXC Technology AV rendszer megújítása

Előzmény A DXC Technology felújításba kezdett az év elején, és így lehetőség adódott az AV rendszer megújítására, három tárgyalónál is, amiket összenyithatunk. A tervezés és a tervek elfogadása után megkezdődött a kivitelezés is, amit a tervezéssel együtt a...

SZIE Halgazdálkodási Tanszék AV rendszer telepítése

SZIE Halgazdálkodási Tanszék, újonnan épült előadótermének AV rendszer kialakításaElőzmény: A SZIE Halgazdálkodási tanszékének bővítési folyamataként kialakításra került egy a tanszék fennhatósága alá tartozó előadóterem. A terem felszerelése kapcsán felmerült, egy, a...