DXC Technology AV rendszer megújítása

április 20, 2021
Audiovizuális rendszerek tervezése, kivitelezés, üzemeltetése Tervezünk, fejlesztünk, telepítünk Ügyfeleink eredményességét elősegítve a vizuáltechnikai szolgáltatások teljes körét nyújtjuk, magas minőségben.

Előzmény

A DXC Technology felújításba kezdett az év elején, és így lehetőség adódott az AV rendszer megújítására, három tárgyalónál is, amiket összenyithatunk. A tervezés és a tervek elfogadása után megkezdődött a kivitelezés is, amit a tervezéssel együtt a Függetlenszerviz Hungária Kft. végzett el.

Célkitűzés

A cél az volt, hogy a tárgyaló termekben korszerű eszközökkel, olyan modern AV hálózat kerüljön kiépítésre, mely egyszerűen, egy helyről vezérelhető, ami támogat minden operációs rendszert (IOS, Android, Windows), mindezt úgy, hogy a lehető legkevesebb kábel legyen szemelőt.

Megvalósulás

A telepített rendszer központja egy sínes rack-szekrényben helyezkedik el, mely kényelmes telepítést és utógondozást biztosít. A rendszer vezérléséről a falra szerelt iPad-ek gondoskodnak, amikkel minden teremben könnyedén vezérelhetjük az audiovizuális rendszert. Nagy előnye az új fejlesztésű vezérlő szoftvernek, hogy nem csak a kijelzőn lévő információk olvasásával és gombok nyomkodásával tudjuk működtetni a rendszert, hanem angol és magyar nyelvű beszéd asszisztens is segít eligazodni a rendszer működésében.

Beépített AV eszközök

  • AdeoScreen Elegance-TC Motoros vetítővászon
  • Extron IPCP Pro 350 AV kontroller
  • Extron DXP 84 HD 4K PLUS HDMI mátrix
  • Microsoft 4K USB/HDMI, WiDi, Miracast
  • Apple iPad tablet
  • Apple TV
dxc technology
dxc technology av rendszer felujitasa

DTEN ME – személyes együttműködési eszköz

A Zoom a DTEN gyártóval együttműködve piacra dobta az első Zoom for Home eszközt, amely három beépített kamerával és nyolc mikrofonnal ellátott érintőképernyőt kínál. Tapasztalja meg a valódi együttműködés erejét kisebb, személyes munkaterületeken a DTEN ME 27″...

SZIE Halgazdálkodási Tanszék AV rendszer telepítése

SZIE Halgazdálkodási Tanszék, újonnan épült előadótermének AV rendszer kialakításaElőzmény: A SZIE Halgazdálkodási tanszékének bővítési folyamataként kialakításra került egy a tanszék fennhatósága alá tartozó előadóterem. A terem felszerelése kapcsán felmerült, egy, a...

Digital Signage – Vizuális tartalommenedzsment

Szöveges és dinamikus (kép, film, hang) tartalmakat jelenít meg egy elektronikus képernyőn. Egy modern Digital Signage rendszer több médiaplatformot egyesít magába és az innovatív technológiák alkalmazásával magas hatékonyságú marketing eszköz.