DTEN ME – személyes együttműködési eszköz

április 29, 2021
Audiovizuális rendszerek tervezése, kivitelezés, üzemeltetése Tervezünk, fejlesztünk, telepítünk Ügyfeleink eredményességét elősegítve a vizuáltechnikai szolgáltatások teljes körét nyújtjuk, magas minőségben.

A Zoom a DTEN gyártóval együttműködve piacra dobta az első Zoom for Home eszközt, amely három beépített kamerával és nyolc mikrofonnal ellátott érintőképernyőt kínál. Tapasztalja meg a valódi együttműködés erejét kisebb, személyes munkaterületeken a DTEN ME 27″ interaktív érintőképernyővel. DTEN ME egy “all-in-one” személyes együttműködési eszköz, az Ön személyes együttműködési eszköze, amely a tökéletes Zoom találkozási élményt nyújtja, miközben otthon dolgozik. Élvezze az együttműködést és a videokonferenciákat egygombos felvétel, tábla megosztás és digitális jelzések segítségével.

A kategória első készülékét, a Zoom for Home – DTEN ME-t a DTEN partner gyártja. Ez egy 27 hüvelykes önálló képernyőből áll, három beépített intelligens kamerával a videók számára és nyolc mikrofonréteggel. A Zoom szoftver előre be van töltve, és az eszköz interfész optimalizálva van a népszerű Zoom funkciók eléréséhez. Az érintőképernyős eszköz második képernyőként is használható, ha párosítja azt egy laptopdal vagy okostelefonnal.*

A DTEN ME egy asztali videokonferencia-megoldás otthoni irodájához, amely lehetővé teszi a hatékony kommunikációt és együttműködést Ön és munkatársai között.

✦ All-in-One, 3 kamera, 8 mikrofon, integrált hangsugárzók
✦ Ultra vékony, 27”, 1080p, hordozható, 6.5 kg
✦ Multi-touch kijelző
✦ Fehértábla és kommentár funkciók

A Zoom sajtóközlemény szerint a Zoom for Home a következő előnyökkel jár:

  • Fokozza a Zoom élményt  – Jelentkezzen be egy Zoom for Home kompatibilis eszközbe Zoom felhasználói fiókkal, hogy magával ragadó irodai élményeket teremtsen további licencek nélkül (a Zoom for Home minden Zoom Meeting licenccel együtt elérhető, beleértve a Basic-et is).
  • Mindig készen áll  – Könnyen indíthat eseti vagy ütemezett értekezleteket,  fogadhat telefonhívásokat, és gyakorlatilag együttműködik a tartalommegosztással és a megjegyzésekkel.
  • Testreszabás  – Szinkronizálható a felhasználó naptárával, állapotával, értekezlet-beállításokkal és telefonnal az integrált videó-elõször egységesített kommunikációs élmény érdekében.
  • Rugalmas kezelési lehetőségek  – Az otthoni eszközök nagyítása beállítható úgy, hogy az IT-t távolról felügyeljék az adminisztrációs portálon keresztül, vagy a végfelhasználó saját kezűleg kezelje őket.
  • Zoom otthoni tervezéshez  – Biztosítja, hogy a hardver egy erre a célra kialakított megoldás, és elérhető árú legyen az otthoni iroda beállításához.

Webshopunkban megvásárolható, kérjen egyedi ajánlatot, illetve biztosítunk lehetőséget a készülék kipróbálására is.

Külső link: https://www.avinteractive.com/news/collaboration/zoom-launches-zoom-for-home-16-07-2020/

DXC Technology AV rendszer megújítása

Előzmény A DXC Technology felújításba kezdett az év elején, és így lehetőség adódott az AV rendszer megújítására, három tárgyalónál is, amiket összenyithatunk. A tervezés és a tervek elfogadása után megkezdődött a kivitelezés is, amit a tervezéssel együtt a...

SZIE Halgazdálkodási Tanszék AV rendszer telepítése

SZIE Halgazdálkodási Tanszék, újonnan épült előadótermének AV rendszer kialakításaElőzmény: A SZIE Halgazdálkodási tanszékének bővítési folyamataként kialakításra került egy a tanszék fennhatósága alá tartozó előadóterem. A terem felszerelése kapcsán felmerült, egy, a...

Digital Signage – Vizuális tartalommenedzsment

Szöveges és dinamikus (kép, film, hang) tartalmakat jelenít meg egy elektronikus képernyőn. Egy modern Digital Signage rendszer több médiaplatformot egyesít magába és az innovatív technológiák alkalmazásával magas hatékonyságú marketing eszköz.