Az LG Business Solutions, bemutatta új, átlátszó OLED kijelzőjét

október 15, 2020
Audiovizuális rendszerek tervezése, kivitelezés, üzemeltetése Tervezünk, fejlesztünk, telepítünk Ügyfeleink eredményességét elősegítve a vizuáltechnikai szolgáltatások teljes körét nyújtjuk, magas minőségben.

LG átlátszó OLED kijelző

Az LG Business Solutions, bemutatta új, átlátszó OLED kijelzőjét, amelyet a legújabb érintő kijelzős megoldással láttak el. A modell 55 inch képátmérőjével, és P-Cap technológiájával, egy könnyen és gyorsan kezelhető érintő felületet kapunk, amelyen egyszerre akár 10 érintést is elvégezhetünk.
A mindig éles, magas kontrasztú, élénk színekben gazdag látványt az OLED technológia biztosítja a kijelzőben, amely, az applikációk függvényében, képes akár 400nit-es fényerőre és 150000:1 arányú kontrasztra is, úgy, hogy a legvékonyabb részeken a kijelző csupán 7 mm vastag.
Mindemellett rengeteg lehetőséget kínál a készülék a csatlakozásra, mint például HDMI, RS-232C, 3,5mm-es Jack csatlakozó, USB 2.0 és természetesen LAN és IR csatlakozást.

Digital Signage – Vizuális tartalommenedzsment

Szöveges és dinamikus (kép, film, hang) tartalmakat jelenít meg egy elektronikus képernyőn. Egy modern Digital Signage rendszer több médiaplatformot egyesít magába és az innovatív technológiák alkalmazásával magas hatékonyságú marketing eszköz.

AVer 4K kamera beépített világítással

Az AVer piacra dobta Cam130 4K cameráját, amely egy virtuális kommunikációra tervezett beépített mikrofonnal ellátott USB konferencia kamera.A Cam130, az AVer első kamerarendszere, amely beépített világítást tartalmaz, egyirányú...