AVer 4K kamera beépített világítással

március 9, 2021
Audiovizuális rendszerek tervezése, kivitelezés, üzemeltetése Tervezünk, fejlesztünk, telepítünk Ügyfeleink eredményességét elősegítve a vizuáltechnikai szolgáltatások teljes körét nyújtjuk, magas minőségben.

Az AVer piacra dobta Cam130 4K cameráját, amely egy virtuális kommunikációra tervezett beépített mikrofonnal ellátott USB konferencia kamera.
A Cam130, az AVer első kamerarendszere, amely beépített világítást tartalmaz, egyirányú mikrofonnal és négyszeres digitális zoommal.
Ez egy minőségi webkamera professzionális használatra. Kompakt és sokoldalú, könnyen felszerelhető bármilyen monitor tetejére, állványra, akár fejjel lefelé is.

Digital Signage – Vizuális tartalommenedzsment

Szöveges és dinamikus (kép, film, hang) tartalmakat jelenít meg egy elektronikus képernyőn. Egy modern Digital Signage rendszer több médiaplatformot egyesít magába és az innovatív technológiák alkalmazásával magas hatékonyságú marketing eszköz.

A projektor izzók típusai

A projektor izzó használatára vonatkozó általános elvek egyszerűek. Kis elektromos kisülés/töltés nagyítva hoz létre magas intenzitású fényt. Elektromos kisülés egy természetes jelenség melyet a villámlás során találtak, ez az első fémhalogén lámpa megalkotásához...