Audiorendszer

A hibrid munka új korszakában arra számíthatunk, hogy sok személyes találkozón továbbra is magas a távoli résztvevők száma. Ez minden eddiginél fontosabbá teszi a tárgyalóterem tiszta, megbízható hangzását. És amint az alábbi ellenőrzőlista mutatja, még sok más tényezőt kell figyelembe venni – a távolságtartási követelmények betartásától a technikusi látogatások minimalizálásáig és az új protokollokhoz való alkalmazkodás készségéig.

8 nélkülözhetetlen lépés a tökéletes audiórendszerhez:

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Teljes terem lefedettség a fizikai távolságtartás lehetővé tétele érdekében

A hagyományos mikrofonrendszerek működtetése új távolságtartási követelmények mellett bonyolult és költséges lehet. 

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

A találkozó résztvevői természetes módon mozoghatnak és beszélhetnek, és továbbra is tökéletesen hallhatóak.

Számos hagyományos rendszer előírja a felhasználók számára az utasításokat, hogyan kell megváltoztatniuk a tárgyalói viselkedést (hol ülnek, merre néznek, nem beszélnek egyszerre stb.), hogy a távoli résztvevők hallják hangjukat. Az új rendszerek a megfelelő megoldást kínálják csapattagok számára, hogy természetes viselkedhessenek megbeszélés közben is.

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Könnyen felszerelhető, nagy tereknél is jól működő, költséghatékony megoldások.

Megfelelő mikrofon lefedettség elérése nagy, nyitott terekben a hagyományos audiórendszerekkel nehéz és költséges lehet. Azonban mi egyedi megoldásokat kínálunk, testreszabottan.

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Automatikus kalibrálás a szoba beállításainak változásakor.

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Nincs szükség technikusokra a felszereléshez vagy beállításhoz.

Tudunk ajánlani, olyan készüléket, vagy rendszereket, melyhez nincs szükség telepítő munkatársra.

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Korlátozott számú alkatrész, kiegészítő telepítéséhez és kezeléséhez – egyszerű rendszer minden térhez.

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Minimális igény az informatikai erőforrásokra a karbantartáshoz és a hibaelhárításhoz.

A bonyolult hagyományos audiórendszerek telepítése vagy beállítása sok értékes időt fel tud venni. És akkor vannak a támogatási felhívások.

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Akár érintés nélküli kivitelben a megosztott eszközökkel való fizikai érintkezés korlátozásához.

Hangminőség

A kiváló hangminőség nélkülözhetetlen. Hiszen egy konferencián, ahol fontos témákat vetnek fel és fontos dolgok dőlnek el, minden egyes résztvevőnek minden egyes elhangzott szót pontosan meg kell értenie. Az általunk összeállított rendszerek legfőbb előnye az, hogy mindig a kapható legkorszerűbb komponenseket építjük be. Így nemcsak a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg, hanem úgy lettek tervezve, hogy az emberi beszéd karakterisztikájához a lehető legjobban illeszkedjenek. A beépített gerjedésgátló funkció a felszólalóval szomszédos hangszórókat megfelelően lehalkítja, így is növelve a beszéd érthetőségét. Igény szerint tervezünk fixen terembe beépített vagy mobil változatot is.

Manapság már majdnem minden műszaki eszköz távirányítható. Egy ilyen rendszerbe integrált eszközparknak legalább 6-7 db távirányítója van, melyeket egyszerre használni meglehetősen nehéz feladat. Ennek a bonyolult és nehezen átlátható használatnak a kiküszöbölésére szolgál a központi vezérlő egység és a vele kommunikáló multi-távirányító.

videoKonferencia_telefon
videokonferencia kozepes tárgyaló

A rendszer felépítését tekintve a távirányító lett a központ, minden eszköz ide van csatlakoztatva (infra jeltovábbító kábel, RS-232 vezérlő port, feszültségszint ugrás figyelő elektronika). Egy vezeték nélküli elérési pont segítségével rádiófrekvencián tud kommunikálni a két eszköz, ezért nem szükséges a távirányítót a vezérelni kívánt készülék felé irányítani, hanem kényelmesen tartva vezérelhetjük azt, a terem bármely pontjáról. Mivel egy használati funkcióban több készülék is működhet (pl. prezentálásnál 4 különféle), ezért ún. kedvenc gombok is kerülhetnek felprogramozásra, azaz egy gomb lenyomására lejön a motoros vászon, bekapcsolódik a projektor, az A/V szelektor, és az erősítő, nekünk csak a saját notebook-unkat kell csatlakoztatni az asztali csatlakozók valamelyikébe.

Kapcsolódó bejegyzések

Panasonic PT-RQ50K – Félelmetes szín, fényesség és felbontás

Panasonic PT-RQ50K – Félelmetes szín, fényesség és felbontás

50 000 lm natív 4K színgazdag képek a lélegzetelállító megtekintési élményértA Panasinic PT-RQ50K mérföldkő a vetítési technológia területén. Hibátlan natív 4K (4096 x 2160) képeket szolgál fel egy lézermotorral, amely egy vörös lézert és két kék lézert kombinál,...

A dedikált videokonferencia-rendszer előnyei az otthoni irodában

A dedikált videokonferencia-rendszer előnyei az otthoni irodában

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a hagyományos irodai munkakörnyezet soha nem lesz olyan, mint a világjárvány kezdete előtt. Sok irodai dolgozó már több mint egy éve dolgozik otthonról, néhányan arra számítanak, hogy soha nem térnek vissza teljes munkaidőben az irodába. A...

Bose Frames napszemüveg

Bose Frames napszemüveg

Sportos látvány, csúcsra járatott hangzás!Élvezze a gazdag, magával ragadó hangzást – fejhallgató nélkül. Miben rejlik a Bose Frames Tempo sportnapszemüveg varázsa? Nagy teljesítményű sportnapszemüveg forradalmi Bose Open Ear Audio™ kialakítással, így nemcsak a zenét,...